Over  ons

Een lang verhaal kort

In juni 1997 startte Henny Groothedde een vleesgroothandel in rundvlees, na het faillissement van de runderslachterij in Twello waar hij als commercieel manager werkte.

In de zoektocht naar goede aanvoerlijnen bleek al snel dat  samenwerkingsverbanden voor een goede constante aanvoer van hoge kwaliteit vlees zorgen. Dit principe is in de jaren daarna verder succesvol doorgezet. Klanten kiezen welk type of concept rund- of varkensvlees ze willen. Dit krijgen ze vervolgens altijd van de zelfde producent volgens eigen specificatie. De producent krijgt vaste orders en weet wat hij wekelijks moet doen. Groothedde informeert en begeleidt dit proces met informatie over bijvoorbeeld specificaties, volumes en prijsniveau.

In de afgelopen jaren is de verkoop van vlees drastisch veranderd. Consumenten kiezen steeds meer voor vlees waarvan de herkomst duidelijk is. Hier spelen we met verschillende concepten op in.

Samen met ons team van vaste medewerkers streven we ernaar de klant zó te bedienen, dat hij zich kan richten op eigen productie en verkoop.

Wij hebben de middelen, om u te helpen

Ons Team

De dagelijkse leiding is in handen van Jos, Henny en René Groothedde. Samen met een ervaren team van 18 medewerkers zorgen we er gezamenlijk voor dat onze klanten zo goed mogelijk worden bediend. Doordat Groothedde BV en relatief kleine en “platte” organisatie is, zijn de lijnen kort en worden er snel beslissingen genomen.

René Groothedde
Mede eigenaar

Werkzaam sinds februari 2007 bij Groothedde Vaassen, commercieel verantwoordelijk voor in- en verkoop, sinds 2012 mede-eigenaar

Jos Groothedde
Mede eigenaar

Werkzaam sinds de oprichting in 1997. Hij is verantwoordelijk voor onder andere IT, logistiek en begeleiding van onze Nederlandse rund en varkens projecten.

Henny Groothedde
Oprichter en mede eigenaar

Is vooral nog werkzaam als adviseur voor iedereen binnen ons bedrijf en daarnaast geniet Henny van wat meer vrije tijd.

Ad Aarnink
Verkoop

De werkzaamheden van Ad bestaan uit het inkopen, plannen en verkopen van rund en varkensvlees afkomstig van onze partners in Europa aan onze klanten in Nederland.

Herman Roke
Verkoop

De werkzaamheden van Herman bestaan uit het plannen en verkopen van rund en varkensvlees afkomstig van onze partners in Europa aan onze klanten in Nederland.

Ineke Ankersmit
kwaliteitsmanager

Aanspreekpunt en begeleiding van alle kwaliteit gerelateerde werkzaamheden zoals controle’s op microbiologie, BRC BLK en Skal certificaten, audits bij producenten, klachtenbegeleiding, etc.

Onze Partners

Groothedde Vaassen

Bezoekadres

Runnenbergweg 12
8171 MC VAASSEN

Postadres

Postbus 184
8170 AD VAASSEN

Contact

Tel: 0578 570487
Fax: 0578 570082
info@groothedde.nl

Volg ons