Home | Wie zijn wij | Assortiment | Rundvlees | Varkensvlees | Links | Contact route
Passie, kennis en enthousiasme

 Als leverancier van rundvlees, varkensvlees en convenience producten kennen we de markt van de vleesindustrie als geen ander. Wij zijn in staat om geheel naar de wens van de klant te leveren. Passie voor het product, gecombineerd met kennis van de markt en een grote mate van enthousiasme om het vlees, zoals u ons gevraagd heeft, voor de beste prijs en op het juiste tijdstip bij u af te leveren, heeft ons bedrijf gemaakt tot waar we nu zijn. De dagelijkse leiding is in handen van Henny, Jos en Rene Groothedde.

Levergarantie
Groothedde betrekt haar producten van zorgvuldig geselecteerde (hoofdzakelijk buitenlandse) leveranciers. Vervolgens wordt het in Nederland gedistribueerd naar onze afnemers. Door de diversiteit van leveranciers verspreid in Europa, zijn we in staat continue levering te garanderen.

Service
Het vlees wordt op maat voorgesneden vers of gevacumeerd geleverd en eventueel voorverpakt. Ook stellen wij hoge eisen aan transport en aflevering zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Distributie verzorgen wij dagelijks door heel Nederland.

Historie
Henny Groothedde is het bedrijf in 1997 gestart in Vaassen. De groei van Groothedde is te danken aan onze keuze voor kwaliteit en een continue zoektocht naar innovativiteit. Vandaag de dag draait het bedrijf zes dagen per week op volle toeren en wordt er wekelijks zo'n 550 ton vlees verhandeld.

 

 

Contact

Runnenbergweg 12 8171 MC VAASSEN
Tel: 0578 570487 Fax: 0578 570082

De Dieze 30A 5684 PT BEST
Tel: 040 2662166 Fax: 040 2662199

E-mail: info@groothedde.nl

« vorige    volgende »
Opmerkelijk
Groothedde